ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА БИОРАЗНООБРАЗИЕ 2017

Българска фондация Биоразнообразие

Ви кани на връчването на

ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА БИОРАЗНООБРАЗИЕ‘ 2017

Под патронажа на посланика на Конфедерация Швейцария - Н.Пр. Денис Кнобел

Заповядайте на 19 септември 2017 г. (вторник) от 17.30 часа в Борисовата градина - клуб „Маймунарника“, където независимо жури в състав: Ива Дойчинова - журналист, Елена Телбис – актриса, Радослав Парушев - писател и Красимира Величкова - Български дарителски форум ще обяви най-добрите постижения в 5-те категории на наградите:

Най-успешна кампания (акция/дейност), свързана с опазване на биоразнообразието

Най-добър журналистически материал, свързан с опазване на българската дива природа

Активист за природата

Политик с най-голямо внимание към българската природа

Награда за подкрепящи биоразнообразието бизнеси

Както и Наградата за цялостен принос за 2017.

За церемонията са поканени всички номинирани личности, организации, институции и бизнеси, които при желание ще имат възможност да представят своята работа и постижения. Това е последното голямо събитие в рамките на нашия 5 годишен партньорски проект „За Балкана и хората“, затова всички гости ще могат да опитат вкусна фермерска храна от Балкана, произведена в Натура 2000 зони, която ще бъде осигурена от нашите партньори от Биоселена и БДЗП.

Заповядайте на този вълнуващ празник на биоразнообразието, за да научите кой ще спечели „медалите с хлопки“ през 2017 – както според журито, така и според публиката, която гласува във фейсбук. Няма да мине и без парти – тази година с музиката на Миленита и нейната млада енергична група The Funky Miracle Band.

Очакваме ви!

Екипът на БФБ

Годишните награди се организират в рамките на проект „За Балкана и хората“, носител на наградата НАТУРА 2000 на Европейската комисия за 2016. Проектът се финансира от Българо-швейцарската програма за сътрудничество.